Estació de vacances Font Romeu

 a la regió

 

Le Domaine de Castella

• Font Romeu


Résidence Goélia Le Domaine de Castella à Font Romeu

Le Domaine de Castella

A Font Romeu, en els Pirineus Orientals, la residència Goélia "Le Domaine de Castella" està situada a 300 metres del centre de l'estació , a 600 metres dels [...]
 
  • Piscina climatitzada
  • Sauna i gimnàs
  • Televisor inclòs
A partir de 231.00
 

a l'estiua l'hivern

RESERVES
+33 1 60 76 59 00

 
 

Font Romeu va ser escollida el 2009 «Vila esportiva » per el diari « L'Equipe ». La residència de turisme « Le Domaine de Castella » està situada just al costat d'un golf de 9 forats (par 36, 2517m, envoltat de pins, encarat al sud, en un terreny ondulat, practice de 30 places, putting green, putching green : tlf. : +33.4.68303809).
A 100m de la residència Goélia, el centre esportiu Colette Besson us proposa les seves installacions: 6 pistes de tennis (2 cobertes), esquaix, bàdminton (8 pistes), fitness i posada en forma, un mini-golf de 18 forats i jocs per als nens.

A Font Romeu també hi trobareu un centre hípic, camps d'esports varis (futbol, rugbi, bàsquet, etc...), grups esportius (consultar-nos al mail info@goelia.com), una base d'helicòpters (a partir de 35 euros el vol), i podreu fer circuits penjats als arbres, rutes amb quad, pesca de muntanya, tir a l'arc, btt bike park, vies ferrates i fins i tot trineus de gossos (a l'estiu amb rodetes!).


Descobriu el camí de les pistes i el famós circuit esportiu Paula Radcliffe, antiga campiona de marató que ha escollit viure a Font Romeu, o els llacs dels Angles (a aproximadament 20km).

Font Romeu és una vila coneguda per el seu clima assolellat i d'alta muntanya. Gràcies al seu passat termal hi podem trobar tot tipus de comerços i serveis, així com nombroses animacions : casino, restaurants, bars, discoteques i bars de nit, bowling a Pirineus 2000, el parc d'animals dels Angles.
Molt a prop de Font Romeu, podreu gaudir de les aigües calentes i sulfuroses naturals de Llo (balneari, centre d'estètica i hidromassatges, a 15 min de Font Romeu), així com Dorres i Saint-Thomas les bains.
En fi, Font Romeu és ben ric en patrimoni català a 1 hora de les platges del Rosselló.

*El nostre collaborador "Les Bains de Saint-Thomas" us concedeix una tarifa preferent per poder aprofitar dels banys i del hammam. Tarifes reduïdes 2010 : 4.50€/adult i 3€/nen per els banys i 10€/adult (a partir de 12 anys) per el hammam.
Descobriu : El « Gran hôtel » (a 100m de la residència), el Forn Solar d'Odeillo (CNRS), poblets i esglésies típics de la Cerdanya, Andorra (a aprox. 50km), la ciutadella de Mont Lluís (classificada patrimoni de l'Unesco), el tren groc (60km de recorregut entre Vilafranca de Conflent -a 40km de Font Romeu- i La Tour Carol entre les muntanyes de la Cerdanya).

Lloguer d'apartaments Font Romeu

Télécharger macromedia Flash Player

Ofertes especials
http://www.location-vacances-font-romeu.comhttp://www.alquiler-vacaciones-font-romeu.es

Residència de vacances Goélia
Venda en línia segura

Apartament de lloguer a França en clubs i residències de turisme.

Goélia : Immeuble Le Sedaf - 16, Rue Jacques Tati - Courcouronnes - F-91042 EVRY Cedex

Tlf. +33 1 60 76 59 00 - Fax : +33 1 60 79 41 18 - E-mail : info@goelia.com