Estació de vacances Font Romeu

 a la regió

 

Le Domaine de Castella

• Font Romeu


Résidence de vacances Goélia Le Domaine de Castella à Font Romeu

Le Domaine de Castella

A Font Romeu, en els Pirineus Orientals, la residència Goélia "Le Domaine de Castella" està situada a 300 metres del centre de l'estació , a 600 metres dels telecabina.

[...]
 
  • Residència de gran confort amb orientació sud

  • Piscina climatitzada, sauna, gimnàs
  • Meravelloses vistes a les muntanyes catalanes
A partir de 150.00
 

a l'estiua l'hivern

RESERVES
+33 1 60 76 59 00

 
 

Goélia us proposa una estada a Font-Romeu, al cor del Pirineu català, a la seva residència de turisme «Le Domaine de Castella », a 300m de l'estació, a 600m del telecabina i a quatre passes del centre del poble, les botigues, serveis, infraestructures i animacions.
L'estació d'esquí de Font Romeu està situada a 1800m d'alçada, amb un clima d'excepció, al cor dels Pirineus Orientals. Domini esquiable modern i panoràmic; reuneix les pistes de Font-Romeu i Pirineus 2000.


L'estació de Font-Romeu comunica amb la de Pirineus 2000. Compten amb un total de 40 pistes d'esquí alpí, 23 remuntadors mecànics (entre els quals 1 telecabina de 6 places) de fàcil accés des de la zona de pistes « Les Airelles ».
500 canons de neu asseguren la temporada. Els més temeraris podran gaudir d'un dual slalom i un boarder cross, un snowpark i un espai freestyle. I els fans de la natura podran gaudir d'un domini de 111km d'esquí nòrdic (esquí de fons) entre la plana de « La Calme » i els boscs dels « Estanyols » i « Farneils ».

Nombroses activitats : circuit d'iniciació a les raquetes, esquí de sol ponent, excursions d'esquí de muntanya, kitesurf, escalada, baixada de barrancs en aigües calentes, equitació, patinatge, mushing.

Per als moments de descans, trobareu un casino, nombrosos bars i restaurants, un centre de fitness, una pista de patinatge, una piscina, un bowling, un cinema i una discoteca.

I per als nens tot està previst : un espai lúdic per a nens i debutants, pistes temàtiques, jocs de neu i animacions tot l'hivern.
Estructures d'acollida per a infants de totes les edats : club Piou-Piou, mini-club i club d'infants amb els monitors de l'ESF (Escola Francesa d'esquí).

Visitar Font Romeu i els voltants :
La Capella de "l'ermitage", el Forn Solar d'Odeillo-CNRS, el Tren Groc, les esglésies de Via i Odeillo, pobles i viles pintorescs, museus, coves i parcs d'animals.

Lloguer d'apartaments Font Romeu

Télécharger macromedia Flash Player

Ofertes especials
http://www.location-vacances-font-romeu.comhttp://www.alquiler-vacaciones-font-romeu.es

Residència de vacances Goélia
Venda en línia segura

Apartament de lloguer a França en clubs i residències de turisme.

Goélia : Immeuble Le Sedaf - 16, Rue Jacques Tati - Courcouronnes - F-91042 EVRY Cedex

Tlf. +33 1 60 76 59 00 - Fax : +33 1 60 79 41 18 - E-mail : info@goelia.com